Wie ben ik?

Mijn naam is Annemie van Gorkum. Ik ben trotse moeder van twee kinderen, partner van Toine en wonende in Brunssum.

Als PS Food & Lifestyle coach ben ik begonnen, omdat ik naar werk zocht dat ik niet als werk zie. PS Food & Lifestyle coach zijn is iets dat ik met plezier doe en waar ik veel voldoening uit haal. Ik wil graag het beste uit personen halen en ervoor zorgen dat overgewicht tot het verleden behoort.

Naast mijn interesses in het goed uitoefenen van mijn beroep als voedingscoach, ga ik in mijn vrije tijd ook graag tennissen, wandelen, fietsen en mountainbiken. Ik ben ook erg gedreven om mijzelf te blijven ontwikkelen, daarom volg ik ook continue met veel plezier verschillende masterclasses.

Mijn missie is om samen met mijn cliënten hun doel te bereiken, dan pas kan ik er maximale voldoening uit halen. Hiermee verlaten cliënten mijn center tevreden, voelen zij zich gehoord en serieus genomen. Natuurlijk ook niet onbelangrijk: zij kunnen hierna met de tips en hun verbeterde levensstijl op hun ideale gewicht blijven.

Volledig sta ik achter het PS Food & Lifestyle programma en wil ik anderen heel graag bij hun proces helpen. Persoonlijke begeleiding en een stok achter de deur is essentieel voor succes. PS Food & Lifestyle betekent afvallen zonder dat nare honger gevoel en toch de allerbelangrijkste voedingsstoffen binnen krijgen.

Ben jij al net zo enthousiast geworden als ik? Wil je een paar óf meerdere kilo’s blijvend kwijt? Neem dan gauw contact op met mij! Ik kijk ernaar uit om dit grote avontuur samen met jou aan te gaan.