Wat kost PS Food & Lifestyle?

Geen onbelangrijke vraag, maar hoeveel je moet investeren voor het beste resultaat is voor iedereen anders. Het hangt onder andere af van het aantal kilo’s dat je kwijt wilt, het aantal producten dat je per dag nodig hebt en welke producten je kiest. Een PS Food & Lifestyle product kost gemiddeld €2,60. Afhankelijk van je persoonlijke programma en de fase die je volgt, gebruik je 3 tot 6 producten per dag. De PS Food & Lifestyle producten vervangen voor het grootste deel de voedingsmiddelen die je normaal bij de supermarkt koopt. Deze kosten kun je er dus eigenlijk vanaf trekken. De duur van elke fase hangt af van je doelstelling en je resultaat. Vanaf de 1B fase ga je al minderen met het aantal PS Food & Lifestyle producten waardoor de kosten per fase steeds minder worden. Daarnaast is de begeleiding en coaching inbegrepen, dus geen verborgen kosten van de consulten.

Je streefgewicht bereikt, en nu?

Na het behalen van je gewenste streefgewicht kun je nog een jaar kosteloos komen wegen bij Reset 4 Body & Weight®. Ik zorg dat je je streefgewicht behoudt en dat je nieuwe leefstijl onderdeel van je leven wordt.

Wil jij ook weten wat PS Food & Lifestyle voor jou kan betekenen en wat jouw persoonlijke kostenplaatje is? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek!

In het starterspakket vind je voor de eerste 7 dagen aparte dagdoosjes, met in totaal 42 verschillende PS Food & Lifestyle producten. Zo hoef je niet meer na te denken wat je die dag gaat eten en kun je meteen kennismaken met de producten uit het ruime assortiment.